LIFESTYLEMUSTHAVES

FASHION | SHOPTIP BLOGGERS FAVORITES

Ken je Bloggers favorites al? Een webshop waar bloggers en influencers hun favoriete fashionitems voor je selecteerden en waar je dus de allerlaatste fashion finds kan vinden. Leuk om te weten: vanaf nu ga ook ik er elk seizoen mijn favorites voor je selecteren. Mijn eerste favorites vind je hier!

Of ik wil gratis wil shoppen bij bloggers favorites en daar foto’s van wil maken en een artikel over wil schrijven? Ehm… even nadenken hoor…JA!

Maar natuurlijk wil ik dat. Ik hou van shoppen en al helemaal van online shoppen, dus aan mij is deze opdracht wel besteed. Wat is het leven van een fashioneditor toch zwaar, hahaha! Nee echt, hier op de redactie moeten we er wel wat voor doen: wanneer je een artikel van ons leest, hebben we er twee tot 4 uur en soms langer! aan gewerkt, zodat alle puntjes op de i staan, de teksten zijn geschreven en nagekeken, dat de foto’s zijn gemaakt en bewerkt, dat er online is geshopt, selecties zijn gemaakt van producten… Alles doen we zelf, dus ook deze klus pakte ik aan met beide handen. Aan het eind van dit artikel heb ik een kortingscode voor je, dus lees vooral verder!

Deze keer ga ik voor een Mix & Match: ik koos items uit, die je goed met verschillende kleding in je eigen gardarobe kunt combineren en dus draagbaar zijn voor verschillende gelegenheden.

Het eerste favoriete item dat ik voor je selecteerde is het Parisienne statement T-shirt. Ik ben gek op statement t-shirts en deze vind ik door het lettertype heel sexy. Toen ik hem aantrok merkte ik dat er nog twee leuke bijkomstigheden zijn: De plek van de opdruk en de vorm van de letters zorgen ervoor dat mijn borsten groter lijken (ja, echt waar) en de kapmouwtjes, maken het shirt iets klassieker dan een normaal t-shirt, waardoor je hem ook perfect kan dragen met het tweede item dat ik uitkoos. Bij de eerste foto combineerde ik hem met een basic Nike joggingbroek, lekker om in te sporten, of gewoon voor thuis.

Het tweede item is een waanzinnige zwarte broek, van een nog fijnere stof, hij is zacht, klassiek, heeft een prachtige taille en heeft me echt verrast toen ik hem aantrok. Hij heet ‘still trousers‘ en is van het merk Vera & Lucy. Ik draag altijd een S, maar wilde deze graag een maatje groter en dat is de perfecte keuze geweest, want je ziet er altijd net even slanker uit als hij niet te strak zit. In combinatie met het Parisienne shirt en mijn eigen Tavat zonnebril en mijn sexy River Island laarsjes staat hij perfect. Ik kan hem ook nog combineren met een jasje of vest voor als het koud is.

Tot slot koos ik twee hele adorable items uit: een groene sweater met een tijger erop the eye of the tiger en de Sakari coat in de kleur donkerblauw. Heel fijn om aan mijn jassen- en sweater collectie toe te voegen. Deze twee items passen weer helemaal in mijn comfortabele straatje en zien er tegelijkertijd super leuk uit. Ik draag op onderstaande foto’s de coat en de sweater met een Levi’s 501 CT uit mijn eigen collectie. Perfect te combineren dus met items die je zelf thuis misschien al hebt.

Je shopt alle items in de webshop van Bloggersfavorites.

Tot slot heb ik nog een leuke kortingscode voor je: Met code moniquevanbokkum20, krijg je 20% korting op alle orders, je kan hem zo vaak gebruiken als je wil, tot en met 31 januari 2017. Vertel het je vriendinnen!

I’m in love, jij ook?

Liefs Mo

 

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo
%d bloggers liken dit: