FOOD & DRINKS

FOOD | DE LEKKERSTE SAP EVER

Als je me een aantal jaren geleden al volgde, heb je misschien ooit eens een artikel over mijn slowjuicer voorbij zien komen: Een sapmaker waar veel vitaminen in blijven zitten, doordat hij langzaam perst. Ik maak er regelmatig sapjes mee: heerlijk, alleen niet vaak genoeg iets nieuws. Vandaag trok ik mijn stoute schoenen aan en maakte per ongeluk een sap, die wel zó lekker is… dat ik er een artikel aan móest wijden.

Een slowjuicer is misschien niet direct iets waarvan je denkt dat je hem in je keuken móet hebben staan, maar ik kan je vertellen dat ik er al jaren, de lekkerste sapjes mee maak. Vooral in de zomer! En nu de zomer er weer aan komt is het tijd om van mijn standaard sapjes af te wijken en iets nieuws te proberen: ik kocht appels en vond in de koelkast een bakje frambozen: die had ik nog niet eerder in mijn slowjuicer gestopt. Kijken wat er zou gebeuren.

Ik dacht na over de frambozen, dat ze misschien wat zuur zouden zijn, dus ik besloot mijn favoriete ingrediënt toe te voegen: gember! En natuurlijk appels.

Hier is ie dan! Mijn fijne appel-frambozen-gember sap. Mjammie.

Zo maak je hem

Ingredienten:

-1 bakje frambozen

-4 Elstar appels

-1 potje gember op siroop

Appels in stukjes snijden, in de slowjuicer stoppen, bakje frambozen erbij, potje gember met siroop.

En klaar! Zó simpel, maar zó lekker.

Enjoy! Liefs Mo

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: