EVENTSFOOD & DRINKSLIFESTYLE

LIFESTYLE | KOUPE PROTEÏNE IJS EVENT REPORT

Gisteren ging ik naar de lancering van Koupe proteïne ijs.  Hoe leuk is dát? Om 10.oo uur s’ochtends ijs eten. Love it! En niet zomaar ijs, maar ijs, met  minder suiker, dat toch heerlijk zoet smaakt. Lees meer over dit product en over wat ik van de eigenaar leerde.

Ik kan jullie natuurlijk vertellen over hoe lekker het ijs is, dát spreekt voor zich. Voor de vorm zal ik jullie ook vertellen over wat nog meer de voordelen zijn van dit nieuwe merk in IJS-land, maar wat ik écht graag met je wil delen is wat ik leerde van Jaco, de eigenaar van Koupe: hij inspireerde me en gaf stof om over na te denken.

Voordelen:

Koupe ijs is lekker en heeft als voordelen ten opzichte van andere grote merken, dat er minder suiker in zit, minder calorieën, meer vezels en meer proteïne. Het is dus ijs wat je gewoon kan eten als je op dieet bent en bijvoorbeeld naar de sportschool gaat.

Ook voor kids is het perfect, zo kunnen ze in de zomer lekker ijs eten, zonder dat je je als ouder zorgen hoeft te maken over wat ze binnen krijgen: er zit nog minder suiker in dan in een appel. Top!

 

 

Inspirerend

Wat ik inspirerend vond aan deze dag, is dat de eigenaar me vertelde, dat hij de laatste weken voor zijn 40e verjaardag besloot om zich een aantal weken terug te trekken, op een Grieks eiland, om na te denken over het starten van zijn eigen merk en wat voor merk dat dan moest gaan worden.

 

 

 

 

Nu ben ik zelf 39 en daardoor begrijp ik het helemaal: je hebt alles -ongeveer- wel gedaan in je leven en denkt na over wat je de andere helft van je leven gaat doen: weer hetzelfde, of iets nieuws. Dapper van hem dat hij iets nieuws durfde te kiezen om vervolgens drie(!!!) jaar van zijn leven te besteden aan het ontwikkelen van dit prachtige product. Wát een doorzettingsvermogen en wát een voorbeeld voor dat álles wat je kunt bedenken, ook gewoon kan.

Dank je wel Jaco voor de heerlijke ijsjes en het fijne gesprek en heel veel succes met je mooie merk.

 

Leuke dag

Behalve dat het ijs lekker was en het verhaal goed, was het event, dat opgezet was in “The student Hotel” in Amsterdam ook nog eens gezellig. Love my job!

Koupe ijs is binnenkort verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten.

Liefs, Mo

 

 

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo

1 Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: