LIFESTYLEMUSTHAVES

SIMBA MATRAS REVIEW

Leuk! Ik kreeg een Simba matras ter review aangeboden. Er tegenover staat natuurlijk wel dat het matras moet worden uitgetest én dat ik het hele proces rondom het ontvangen en openen van het matras moet omschrijven, fotograferen en bewerken. Een dag heel hard werken dus, maar dan heb ik wél wat. Wat precies? Ik ging voor het Kingsize matras van 2.00 x 2.00. Hoe hij slaapt? Ik vertel het je in dit artikel.

Bij elke aanbieding die ik krijg, moet ik even nadenken over of ik de klus wel wil doen of niet, zo ook bij het matras van Simba. Ik had immers een prima bed van 1.60 x 2.00 meter, dus waarom zou je een bed dat nog goed is weg doen en daarvoor in de plaats een nieuwe nemen? Stiekem had ik er wel aan gedacht de laatste zes maanden, dat het héérlijk zou zijn om een groter bed te hebben, maar een oké bed vervangen, dat doe je niet zomaar. Dus nu dit matras op mijn pad kwam, was het de idéale gelegenheid om het toch te doen!

Ik kan de verleiding niet weerstaan, omdat ze zeggen dat het het meest geavanceerde matras is ter wereld

Helemaal  omdat ze zeggen dat het het meest geavanceerde matras is ter wereld. Hahaha, oké doe dan maar meteen de grootste die er is, die precies in mijn nis past, want ik wil wel nóg lekkerder slapen dan dat ik nu al doe.

Het matras is online te bestellen. Klik hier voor het Simba matras.

Bijzonder

Wat dit matras zo bijzonder maakt, is dat het matras, een combinatie heeft van 2.500 conische pocketveren & visco-elastisch traagschuim. Dat is uniek én ze zeggen dat het het allerbeste matras is voor een optimale nachtrust. We gaan het zien.

De verpakking

Het matras zit in een witte, kartonnen doos met licht blauw. Wanneer ik het pakket aangeboden krijg door de bezorger, vertelt hij me dat het het zwaarste pakket is van de dag 🙂 43 kilogram zit er in de doos.

De doos is gelukkig wel handzaam, hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen om het matras in de doos te stoppen? Wel handig, want de doos kan zó door het trapgat naar boven. Ik vraag twee vrienden om dit voor me te doen.

Het openen

Voor het openen van de verpakking pak ik een schaar. De doos zit dicht met tape. Het is best makkelijk om hem te openen. Wanneer de verpakking open is, leg ik de doos neer, dat is het handigst.

Ik kan het matras er zelf uit schuiven en leg de lege doos aan de kant. Het matras zit er opgerold in.

Het neerleggen

Om het matras uit te kunnen rollen heb ik weer mijn schaar nodig, ik knip voorzichtig het plastic open, ik hoor dat het matras zich langzaam met lucht vol zuigt. Het matras is dubbel gevouwen en ik kan hem makkelijk neerleggen en doordat hij op de grond ligt, is hij niet te zwaar.

Wanneer ik hem open heb geklapt, is het tijd voor het laatste stuk: ik knip het plastic van het matras af. Er komt meer lucht bij en het matras neemt het volledige volume in.

Hoe het ligt

Het matras ligt heerlijk! Niet te zacht en niet te hard. Precies goed en valt mooi om mijn lichaam heen. Ongelofelijk, ik ben er zó blij mee! Je brengt één derde van je leven in je bed door, dus een matras van goede kwaliteit is écht heel belangrijk, want een gezonde nachtrust is een blijer en fijner leven, Don’t you think?

Dít matras is zo groot dat ik er gewoon op kan liggen en dan van linksboven tot rechtsonder, met mijn armen wijd en er is nog stééds ruimte over, hoe goed is dat! ik voel me een prinses! Heerlijk zo in je eentje, maar met zijn tweeën of met je kids is het natuurlijk nóg gezelliger. Heerlijk in bed ontbijten op moederdag en dan op zo’n lekker bed. Can you imagine?

Testen

Wil je het matras zelf testen? Dat kan! Bestel het Simba Matras hier. Óf ga naar één van de Goossens winkels om er even op te gaan liggen. Óf als je nog steeds niet overtuigd bent, kun je er voor kiezen om honderd nachten te gaan proefslapen op het matras.

Conclusie

Dit matras komt in een handige kleine verpakking, waardoor hij handzaam is en door het trapgat past. Het uitpakken gaat als een trein en het matras ligt heerlijk. Ik had hem voor mijn review graag honderd dagen willen testen, maar ik heb natuurlijk, bij het schrijven van mijn artikel te maken met een deadline. 😉 Ik zou dit matras aanraden bij mijn vriendinnen en ben heel blij met het feit dat ik nu zo’n kwalitatief hoogstaand matras heb. Wat ook niet geheel onbelangrijk is om te vermelden en waarom jij misschien dit matras ook zou willen hebben is, dat ik uitgeruster uit bed kom en dus meer energie heb voor de rest van de dag, ik merk het verschil écht.

Dat was hem weer voor deze keer. Lees ook een van onze andere lifestyleartikelen om leuke andere producten te spotten.

Liefs Mo

 

 

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo

1 Comment

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: