FOOD & DRINKSLIFESTYLEMUSTHAVES

VADERDAG | DE BESTE VADERDAGKADO’S

Zo vlak voor vaderdag is het écht tijd geworden om een vaderdagkado te shoppen, help! Ik had het nog niet geregeld, kwam niet verder dan een ontbijt op bed en misschien een lekker luchtje, maar dat is zó standaard, dat ik er niet mee aan durf te komen, of liever gezegd: ik wil dat mijn kleine man écht met iets aankomt waar zijn vader iets aan heeft. What to do? Gelukkig kwam er een persbericht in mijn mailbox, waarvan ik direct wist dat ik de producten wilde hebben voor vaderdag. In dit artikel laat ik deze musthaves zien.

Yes! Gelukt, net op tijd 🙂 Heb jij al wat voor vaderdag? Ik ben gegaan voor een paar schoenen van Woden en een beer carrier van het hippe merk Kazmok!

Check het uit, want deze lekker zittende schoenen en beer carrier heb ík nog niet eerder voorbij zien komen online, dus ik vind het super originele kado’s.

Woden

Ik krijg veel persberichten binnen over schoenen, maar Woden, zucht: zij zijn nèt even anders. Ze hangen natuur, stijl, kwaliteit en design aan: precies díe dingen, die ik belangrijk vind. Wanneer je op de website van Woden kijkt, zie je dat ze een dames-, heren- én kindercollectie hebben. Geweldig! Dit Scandinavische merk is er een waarvan ik denk dat ze snel meer bekendheid gaan krijgen, want de kwaliteit is subliem, het ontwerp nét even anders dan de standaard sneaker en de site ziet er tip top uit. Aan alles is gedacht: prachtige lifestyle beelden, mooie foto’s van hun collecties en een goed uitleg van dit Deense merk. Pappie is er vast blij mee zondag!

Kazmok

Kazmok is een trendy, award winning merk, dat business bags maakt van gebruikt rubber. De director tas is het design, waar ze het meest zichtbaar mee zijn, maar de special editions zien er ook waanzinnig uit en moet je zeker eens bekijken. Voor vaderdag ga ik voor de beer carrier. Een industriële handige ‘tas’ om je bier in te doen, voor als papa naar het park gaat of naar het strand. Op vaderdag moet je hem verwennen toch? Check de shop van Kazmok om hun hele collectie te bekijken.

Een hele fijne vaderdag alvast!

Liefs, Mo

 

 

 

 

 

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: