LIFESTYLEWINACTIES

WINACTIE: WIN EEN DVD VAN JEUK!

Leuk! Er is weer een nieuwe winactie! Deze keer mag ik vier dvd’s weggeven van JEUK! Serie vier wel te verstaan. Hoe leuk is dat? Ze zeggen dat het de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy is van Nederland, dus wil je dat zelf uitchecken? Klik dan hier.

***Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer reageren***

Wil je de dvd winnen? Laat dan even een reactie achter onderaan dit bericht óf reageer onder het bericht op  mijn Facebookpagina en wie weet ben jij de winnaar!

Het leuke en originele van de serie is dat hij deels gestript en deels geïmproviseerd is, leuk want er zitten fantastische acteurs in, die dat natuurlijk heel goed kunnen: Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten, Ellen Parren en Rosa Reuten.

Deze vierde serie heeft gastrollen voor onder andere Bridget Maasland, Simon Keizer, Gijs Staverman, Jan Kooijman en Kees Tol.

Heb je de andere drie series gezien of in je kast staan? Dan mag deze natuurlijk zeker niet ontbreken 🙂

Dus let me know waarom jij wilt winnen.

Liefs, Mo

MONIQUE

MONIQUE

OWNER | FOUNDER | PRESENTATRICE | ACTRICE | MODEL | VOICEOVER | INFLUENCER | EDTOR IN CHIEF
Hi, ik ben Monique, editor in chief en oprichter van de website, ik werk 17 jaar als presentatrice, actrice, model en voiceover, heb jarenlang een boekingskantoor gerund en een webshop en ben moeder van een zoon. Ik maak content over beauty, fashion en lifestyle en neem je mee in mijn persoonlijke reis die mijn leven heet. Enjoy! Liefs, Mo

10 Comments

  1. Volgens mij echt hilarisch. En grof. Heb er wel wat stukjes van gezien, maar ik kijk de laatste jaren heel weinig tv (meestal bezig met computer). Maar dit lijkt me heel leuk om samen met een vriendin te bekijken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: